Blog

QUANTUM BLOOD & FLUID WARMING SYSTEM: Nezbytný pro záchranáře v kritických situacích.

hl obrazok 2

V kritických situacích rozhoduje každá sekunda, proto je důležité spolehlivé a efektivní vybavení. Quantum systém ohřevu krve a tekutin překonává všechny kritické mezery, které odhalily jiné komerční ohřívače tekutin.

V kritických situacích rozhoduje každá sekunda, proto je důležité spolehlivé a efektivní vybavení. Quantum systém ohřevu krve a tekutin překonává všechny kritické mezery, které odhalily jiné komerční ohřívače tekutin.

QUANTUM BLOOD & FLUID WARMING SYSTEM od renomované značky North American Rescue překonává všechny překážky – velikost, hmotnost, výkon a jednoduchost použití. Tento produkt představuje špičku v přednemocničním managementu v oblasti ohřevu krve, dodávky krve a tekutin.

 
 

1. Co je QUANTUM BLOOD & FLUID WARMING SYSTEM?

QUANTUM BLOOD & FLUID WARMING SYSTEM je pokročilý systém pro ohřev krve a infuzních roztoků, navržený tak, aby zajistil rychlý a bezpečný ohřev při zachování maximální účinnosti.

Jedná se o přenosné, kompaktní zařízení, které může být snadno integrováno do záchranářského vybavení, což z něj činí ideální nástroj pro záchranáře, vojenský personál a zdravotníky v terénu.

NAR Quantum sada pro transfuzi krve TTS-B

Souprava pro rychlé provedení transfúze v terénu.

14 410  s DPH

NAR Kvantový systém ohřívání krve a tekutiny

Integrovaný topný systém tekutiny.

104 907  s DPH

Klikněte ZDE pro spuštění 3D modelu, kde můžete přiblížit a otáčet trojrozměrným modelem QUANTUM BLOOD & FLUID WARMING SYSTEM a prozkoumat jeho vlastnosti.

 

2. Klíčové vlastnosti

  • Rychlost a účinnost: Systém je schopen ohřívat tekutiny rychle, čímž minimalizuje čas potřebný k přípravě a aplikaci, což je v kritických situacích nesmírně důležité. V případě masivních krvácení nebo potřeby okamžité infuze může být každá sekunda klíčová pro záchranu pacienta.

  • Kompaktní design: QUANTUM BLOOD & FLUID WARMING SYSTEM je navržen tak, aby byl lehký a přenosný, což umožňuje jeho snadné použití v terénu a v různých podmínkách. Jeho malé rozměry a nízká hmotnost umožňují jednoduchou integraci do batohů nebo sanitních vozidel.

  • Bezpečnost: Zařízení je navrženo s důrazem na bezpečnost, přičemž minimalizuje riziko přehřátí krve nebo tekutin, čímž zajišťuje bezpečnost pacienta. Pokročilé senzory a regulační mechanismy monitorují teplotu a zajišťují, aby tekutiny nepřekročily bezpečné teplotní limity.

  • Jednoduché ovládání: Intuitivní ovládání umožňuje zdravotníkům rychlou a bezproblémovou obsluhu i ve stresových podmínkách. Zařízení je vybaveno jasným displejem a jednoduchými ovládacími prvky, které snižují pravděpodobnost chyb během používání.

  • Robustnost: Vysoká odolnost vůči náročným podmínkám zaručuje, že zařízení spolehlivě funguje i v extrémních situacích. Je navrženo tak, aby odolalo vibracím, nárazům a vlhkosti, což je klíčové pro jeho použití v terénu.

 

3. Proč je důležitý rychlý ohřev krve a infuzních roztoků?

Při poskytování první pomoci nebo zdravotní péče v terénu může být pacient vystaven hypotermii v důsledku ztráty krve nebo podání studených infuzních roztoků. Hypotermie může způsobit vážné komplikace, jako je snížení srdečního výdeje, koagulopatie (porucha srážlivosti krve) a zhoršení celkového stavu pacienta.

Ohřátá krev a tekutiny mohou výrazně zlepšit šance na přežití a zotavení pacienta, protože pomáhají udržovat tělesnou teplotu a podporují správné fungování orgánů. To je obzvlášť důležité v případě traumatických poranění, kde je rychlá infuze ohřátých tekutin kritická pro stabilizaci pacienta.

 

4. Použití v praxi

QUANTUM BLOOD & FLUID WARMING SYSTEM je využíván v různých scénářích, od vojenských operací až po civilní záchranné mise. Vojenský personál ho používá v bojových podmínkách, kde jsou zranění častá a potřeba rychlé a efektivní zdravotní péče je nezbytná. V civilních podmínkách ho záchranáři využívají při dopravních nehodách, přírodních katastrofách nebo jiných nouzových situacích.

Jeho schopnost poskytovat rychlý a bezpečný ohřev tekutin v různých prostředích a podmínkách činí z tohoto zařízení nenahraditelný nástroj. Pro zdravotníky v terénu je to spolehlivý pomocník, který jim umožňuje efektivně reagovat na jakékoliv výzvy, se kterými se mohou setkat.

35 0006 a
 

5. Závěr

QUANTUM BLOOD & FLUID WARMING SYSTEM od North American Rescue je revolučním produktem, který přináší inovaci a spolehlivost do oblasti nouzové zdravotní péče.

Jeho schopnost rychle a efektivně ohřát krev a infuzní roztoky může znamenat rozdíl mezi životem a smrtí. Pro všechny, kteří pracují v terénu a čelí výzvám záchrany lidských životů, je tento systém nezbytným nástrojem, který by neměl chybět ve výbavě.